Lissabons kakel och blåsippor i vår lilla skog

Just hemkommen från Portugal finner jag vår lilla skog full med blåsippor. Vilken lycka! Nu är det vår! Fast för en stund sedan snöade det stora juleflingor. Som tur är smälte de bort på en gång. April-väder!

Lissabon är en så fin stad! Stenbelagda gator och kaklade husfasader beprydda med de vackraste mönster. Överallt restauranger och blommande torg. Fast när vi var där blommade det förstås inte så mycket. Än är det tidig vår även i Lissabon.

Jag tog några bilder med min mobiltelefon för att stimulera skapandeprocessen när jag kom hem.
Nu är jag hemma. Tittar på bilderna jag tog och längtar lite tillbaka.

Lissabon är en stad som jag alltid vill återkomma till. Så vänlig, ren och vacker. Torgen som finns överallt är rymliga och man upplever aldrig någon trängsel i denna stad trots att där alltid är fullt med turister.

OBS! Alla foton tillhör mig och får inte kopieras/stjälas från denna privata plats! Det finns tusentals bilder som är mycket bättre än mina! Fota själv förresten! All rights belong to June Rydgren©


BLÅSIPPOR I VÅR LILLA SKOG LÖRDAG 30 MARS 2019
SÅ MINNS JAG LISSABON I SLUTET AV MARS 2019